Kezdje itt az ingatlan keresést!

Bér , nincs utca

Az ingatlan már értékesítésre került, kérjük nézze meg a hasonló ingatlanokat a kínálatunkban!

Terület1688 m²

Eladó Telek

Bér - nincs utca, 1688 m²-es, telek

Budapesttől 70 km-re Nógrád megyében, Béren, a Cserhát egyik legszebb részén fekvő, festői környezetű falu szélén, a Sziráki Kastély közelében, 1688 m2-es déli-délnyugati fekvésű körpanorámás telek eladó. Ahogy a közelmúltban az interneten több helyen is olvasható volt, Béren ebben az évben új lendületet kapnak a fejlesztések.

Első helyen említendő egy 87 fokos, kiváló ásványi anyag-összetételű termálvízre épülő fürdő, mellyel kapcsolatban a polgármester már év elején megkezdte a tárgyalásokat a potenciális befektetőkkel.

Egy közeli domb tetején található a 100 férőhelyes 7,5 hektáros parkkal rendelkező Andezit Hotel Virágospuszta vadászkastély, melyben étterem, kastély- és rádiómúzeum, könyvtár, konferenciaterem, állatkert, stb. kapott helyet, ill. nem messze ettől helyezkedik el az ugyancsak a hírekből ismert Malom Udvar Étterem.

A telekkel szemben az út túloldalán található helyi patak felduzzasztásával egy horgásztó kialakítása is szerepel a tervekben.

A teleknek 16 x 105,5 m, van egy felső, vízszintes része, ami ideális lehet egy ház elhelyezésére, ill. egy enyhén az út felé lejtő része. Szemben a legtöbb béri telekkel, ennek a teleknek nincs alsó és felső szomszédja, csak oldalsó, azaz nem zsúfolt részen található.

A víz- és villany-hozzájárulás kifizettem, a vízvezetéket és a vízaknát kiépítették, a villanyoszlopok állnak csak a vezetéket kell behúzni.

A környék kiváló vadász-, horgász- ill. kiránduló terület. A béri Mária kert része az M80-as Mária-útnak (Közép-Európa zarándokút-hálózata).

Budapestről naponta többször van közvetlen buszjárat.

A telek koordinátái kb. 47.848310, 19.525070.

Elhelyezkedés: 3045, Bér, nincs utca

Környezet: Panorámás,

Közlekedés: Autó, Busz.


  • Telekterület 1688 m²
  • Közművek víz, villany

Címkék

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk